Etusivu » Palvelut » Asfalttityöt

Asfalttimerkinnät

Suomen Asfalttikorjaus tekee, kun luottopinnoite tarvitsee väriä pintaan!

  Hoidamme kaikenlaiset asfalttimerkinnät

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Pirkkalan oman kylän asfalttifirma ja sen ammattitaitoiset pojat tekivät asfaltinpaikkaukset sekä halkeamien tiivistykset huoltoaseman pihaan, vielä kun yksi kohta oli jäänyt huomaamatta jo tehdyn työn jälkeen tuli Asfalttikorjaus senkin paikkaamaan pikaisella aikataululla.

  "Saatiin siistit paikkaukset Nesteelle. Seuraavaksi tilaankin mökin pihan asfaltoinnin Suomen Asfalttikorjaukselta."

  Ahti Juusela, Pirkkala

  Kokemuksia Suomen Asfalttikorjauksesta

  Aaltonen jäi pelastuslaitokselta eläkepäiville ja päättikin sen kunniaksi päällystää kotipihansa asfaltilla. Päällystystöitä sivusta seuranneena työhön tyytyväinen Aaro jättikin pienen kiitoslahjan työryhmälle odottamaan kauden loppua. Suomen Asfalttikorjaus kiittää ja toivottaa kaikkea hyvää eläkepäiville!

  ”Ammattimaisesti ja nopeasti saatiin piha siistiksi ja toimivaksi, lisäksi työryhmän miehet huomioivat myös pihan pienet yksityiskohdat”.

  Aaro Aaltonen, Mänttä-Vilppula

  Asfalttimerkinnät alusta loppuun

  Alla vastauksiamme asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin

  Miten asfalttimerkinnät tehdään?

  Asfalttimerkinnät lyhyesti

  Asfalttiin voidaan tehdä monenlaisia merkintöjä tarpeesta riippuen. Useimmiten merkinnät kohdistuvat parkkialueisiin tai liikennemerkkien tehostamiseen. Asfaltin merkitsemiseen käytetään yleensä joko massaa eli lämpömassaa tai katumaalia.

  Kummallakin tavalla saadaan aikaan laadukas ja viimeistelty lopputulos. Molemmissa on omat puolensa: massauksella saadaan usein kestävämpi lopputulos, mutta se on myös kalliimpi toteutustapa. Vilkkaasti liikennöidyt ja kovaa kulutusta kokevilla pihoilla suositaan massaa.

  Meillä on kokemusta molemmista tavoista ja teemme merkinnät aina asiakkaan tarpeeseen sopiviksi. Pyydä tarjous täältä!

  Tarkempi kuvaus asfalttimerkinnöistä

  Asfalttimerkintöjä tehdään usein parkkipaikan käyttöasteiden parantamiseksi tai liikenneopasteiden tehostamiseksi. Merkintöjä voidaan tehdä myös muihin tarkoituksiin, riippuen asiakkaan toiveista.

  Millaisia asfalttimerkintöjä voidaan tehdä?

  Tyypillisimpiä merkkaustöitä ovat parkkipaikkojen merkinnät, kuten pysäköintiruudut ja kokonaiset pysäköintialueet erikoisvaatimuksineen. Näitä voivat olla esimerkiksi sähköautopaikat ja invapaikat.

  Millä asfalttimerkinnät tehdään?

  Asfalttiin voidaan tehdä monenmoisia merkintöjä käyttäen joko massaa eli lämpömassaa tai katumaalia. Meillä on molemmista kokemusta, ja kummallakin tavalla saadaan aikaan laadukas lopputulos. Molemmissa on omat puolensa: massauksella saadaan kestävämpi lopputulos, mutta se on myös kalliimpi toteutustapa!

  Vilkkaasti liikennöidyt ja kovaa kulutusta kokevilla pihoilla suositaan massaa.

  Voiko asfalttimerkintöjä poistaa?

  Kyllä. Asfalttimerkinnät voidaan poistaa. Poistaminen tehdään jyrsimällä. Voimme poistaa niin maalaamalla kuin massauksella tehdyt vanhat merkinnät.

  Kuinka pitkään asfalttimerkinnät kestävät käytössä?

  Asfalttimerkintöjen kestävyys riippuu etupäässä merkittävän asfaltin kunnosta, liikennöinnin tai muun kulutuksen määrästä ja olosuhteista merkintähetkellä ja sen jälkeen.

  Lähtökohtaisesti kuumamassalla tehdyt asfalttimerkinnät pysyvät hyvässä kunnossa noin 4-10 vuotta ja maalaamalla tehdyt noin 2-6 vuotta.

  Kuinka monta työmiestä asfalttimerkinnät vaativat?

  Suoritettaviin töihin tarvittava työntekijöiden lukumäärä riippuu kohteen koosta, työtehtävästä ja työmäärästä. Tavallisesti tekemämme kohteet vaativat 2-3 työntekijää.

  Sisältyvätkö matkustuskustannukset hintaan?

  Tarjousliitteellä on eriteltynä kaluston siirtomaksu, tämä riippuu kohteeseen tarvittavan kaluston ja henkilöstön määrästä.

  Mikäli merkintöjä tehdessä sattuisi vahinko, kuka sen korvaisi?

  Me olemme vastuussa kaikista työmaidemme aikana aiheuttamistamme vahingoista. Vahinkoja tapahtuu todella harvoin ja meiltä löytyy niiden varalle tarpeelliset vakuutukset.

  Voinko tehdä asfalttimerkintöjä itse?

  Emme suosittele merkintöjen tekemistä itse, sillä oikeanlaisiin merkintöihin tarvitaan asianmukaiset työvälineet. Pahimmassa tapauksessa pieleen menneet merkinnät joudutaan jyrsimään pois ja koko työ voi tulla entistä kalliimmaksi.

  Miksi asfalttipinta kannattaa merkitä?

  Tehokkaampi parkkipaikan käyttöaste

  Asfalttimerkinnät parantavat ja tehostavat parkkipaikkojen käyttöastetta. Merkitsemällä asfaltin asianmukaisesti teet lisäksi sen käyttäjän elämästä huomattavasti helpompaa.

  Selkeämmät liikenneopasteet asfalttimerkinnöillä

  Asfalttimerkinnät tehostavat liikenneopasteita, oli sitten kyse tiestä, parkkipaikasta tai parkkihallista. Tämän. vuoksi kaikki kovassa käytössä olevat asfalttipinnat kannattaa merkata niille soveltuvalla tavalla.

  Paljonko asfalttimerkinnät maksavat?

  Asfalttimerkintöjen hinnoittelu yleisesti

  Työtä suunnittelevaa kiinnostaa tietysti, kuinka paljon asfalttimerkinnät maksavat. Vastaus tähän riippuu suuresti merkittävän alueen koosta sekä erityistarpeista.

  Asfaltin maalaamisen hinta lähtee tyypillisesti muutamista sadoista euroista, kun taas suurten pysäköintialueiden koko työ alusta loppuun maksaa joitakin tuhansia euroja. Lämpömassalla tehdyt merkinnät maksavat hieman enemmän, mutta ne myös kestävät pidempään.

  Pyydä Suomen Asfalttikorjaukselta kilpailukykyinen tarjous!

  Saat työlle kokonaishinta-arvion, joka sopimuksessa sovitut työt tyytyväisyystakuulla.

  Kiinteistöjen pihat ja parkkipaikat

  Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat heti soittamalla numeroon: 010 337 2800. Vaihtoehtoisesti voit jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai kokeilla hintalaskuriamme.

  Asuinrakennusten pihat ja parkkipaikat

  Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat heti soittamalla numeroon: 010 337 2800. Vaihtoehtoisesti voit jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai kokeilla hintalaskuriamme.

  Teiden asfalttimerkinnät

  Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat heti soittamalla numeroon: 010 337 2800. Vaihtoehtoisesti voit jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella tai kokeilla hintalaskuriamme.

  Saako asfalttimerkinnöistä kotitalousvähennystä?

  Asfalttimerkinnät kuuluvat luonnollisesti kotitalousvähennyksen piiriin silloin, kun asiakkaana on kotitalous. Se tarkoittaa sitä, että tehdyn urakan työn osuudesta voidaan vähentää 40 % verotuksessa. Maksimisumma on 2 250 euroa henkilöltä ja omavastuu 100 euroa.

  Miten löydän yrityksen, joka tekee laadukasta ja luotettavaa jälkeä?

  Suomen Asfalttikorjaus tekee kaikki työt 100% laatutakuulla

  Työntekijöistämme kaikki ovat asianmukaisesti koulutettuja sekä ammattitaitoisia suomalaisia. Annamme tekemälle työllemme aina 100% laatutakuun.

  Jos ette ole tyytyväinen tekemäämme työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

  Luotettavalla yrityksellä on usein paljon tyytyväisiä asiakkaita

  Olemme tehneet asfalttimerkintöjä muun muassa seuraavissa kohteissa:

  Katso kaikki referenssimme täältä

  Kotitalousvähennys perusparannus- ja kunnossapitotöistä 40%

  Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä.

  Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen voi hakea 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % talvikunnossapitoon liittyvästä työn hinnasta. Autamme tarvittaessa kotitalousvähennyksen hakemisessa.

  Miksi valita Suomen Asfalttikorjaus Oy?

  Merkinnät jakavat asfalttipinnan kätevästi

  Asfaltin merkinnät ovat usein yksinkertaisia, ja moni voi kokea hallitsevansa yksinkertaisten viivojen maalaamisen itsekin. Kannattaa kuitenkin miettiä, onko yksityishenkilöllä varmasti oikeat välineet, materiaalit ja osaaminen millintarkkaan työhön, jolla on esimerkiksi pysäköintikäytössä selkeitä vaikutuksia parkkeerauksen sujuvuuteen.

  Kaikki alkaa hyvästä suunnittelusta ja oikeista olosuhteista merkintöjä tehdessä. Pinnan on luonnollisesti oltava kuiva ja lämpötilan plussan puolella. Asfaltin tulisi olla myös puhdas – me putsaamme pinnoitteen pölystä ja hiekasta ennen maalausta parhaan lopputuloksen takaamiseksi.

  Suomen Asfalttikorjaus tuntee erinomaisesti asfalttipinnoitteen ja siten myös siihen liittyvät muut työt, kuten asfalttikorjaukset ja asfalttimerkinnät. Jos maalaus tai massamerkinnät tehdään tekemäämme uuteen asfalttiin, tulos on kaikista paras, mutta mielellämme ”jätämme jäljen” myös vanhaan asfalttipinnoitteeseen. Huomaa kuitenkin, että esimerkiksi halkeamat voivat vaikuttaa negatiivisesti merkintöjen kestävyyteen.

  Asfalttimerkinnät ammattitaidolla

  Suomen Asfalttikorjauksen kautta saat kaikki asfaltin merkinnät, kuten pysäköintiruudut ja erikoisruudut väreissä tai ilman.

  Jätä soittopyyntö